Vacatures - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud

Vacatures

Uiteenlopende projecten stellen hoge eisen aan onze medewerkers. EMR heeft behoefte aan mensen met een gedegen technische achtergrond. Naast kennis speelt ervaring een belangrijke rol.

Momenteel hebben wij o.a. de volgende vacatures openstaan:


EMR is steeds op zoek naar medewerkers met een MBO++, HBO of TU achtergrond in de vakrichting Elektrotechniek, Werktuigbouw of Chemische Technologie.

Recente Vacatures: Piping Designer Plant 3DBedrijfsleiderTekenaar-Constructeur EplanWerkvoorbereider Openbare en Industriële VerlichtingPiping Engineer Plant 3DMechanical EngineerEngineer E & IPiping Designer Smartplant 3D


Tekenaar-Constructeur Eplan:
Vanwege ziekte van een van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een Tekenaar-Constructeur Elektrotechniek met ruime Eplan ervaring.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Engineer Advanced Steel:
De Engineer gaat 3D staalconstructies ontwerpen voor ondersteuningen t.b.v. de off-shore. De engineer hoeft niet zelf te rekenen. Berekeningen worden uitgevoerd door een derde partij die uw ontwerp als basis in een berekenings programma invoert.

Engineer Gebouwgebonden Installaties:
De Engineer moet bekend zijn met het pakket Vabi en Stabicad. Hij/zij moet zelfstandig projecten t.b.v. de utitliteit uitwerken.
U ontwerpt, berekent en begroot installaties.
Functie-eis is een voltooide MBO of HBO opleiding bijboorbeeld Elektrotechniek of werktuigbouw.
Minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring.

Electrical & Instrument Project-engineer:
De Engineer moet bekend zijn in de proces industrie, bij voorkeur in de papierindustrie, de chemie en/of de petro chemie. Daarnaast moet hij aansturing kunnen geven aan 3 - 5 tekenaar-constructeurs.
Een voltooide HBO opleiding Elektrotechniek en minimaar 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is vereist.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Mechanical Engineer:
Als Mechanical Engineer bent u verantwoordelijk voor de specificatie, constructie en het ontwerpen van de machines en/of machinelijnen voor deels internationale projecten. Belangrijke aspecten hierbij zijn: de functionaliteit, de planning, het budget en de kwaliteit. Organisatorisch bent u verantwoordelijk voor de technische coördinatie en bewaakt u de budgetten en levertijden. Tevens verwachten wij dat u in staat bent om uw ontwerpen middels Autocad uit te tekenen.
Als Mechanical Engineer maakt u deel uit van het project-team.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Piping Designer Smartplant 3D:
Als piping designer bent u betrokken bij de uitwerking van industriële piping projecten, en werkt u nauw samen met een piping lead-engineer. U gaat aan de slag voor projecten binnen de procesindustrie.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Piping Engineer Plant 3D:
Als piping engineer bent u betrokken bij de uitwerking van industriële piping projecten en heeft u verantwoording voor de uitwerking van het ontwerp. U  werk nauw samen met andere disciplines. U gaat aan de slag voor projecten binnen de chemische- en petrochemische industrie.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Piping Designer Plant 3D:
Als piping Designer bent u betrokken bij de uitwerking van industriële piping projecten en heeft u verantwoording voor de uitwerking van het ontwerp. U  maakt deel uit van het project-team.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Werkvoorbereider Openbare en Industriële Verlichting:
Als werkvoorbereider organiseert, coordineert, en bewaakt u projecten in de verlichtings sector. U  maakt deel uit van een dynamisch project-team.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Bedrijfsleider:
Onze relatie is een industriële dienstverlener die totaal oplossingen biedt zowel op E & I vlak als op WTB gebied. Projecten zijn van uiteenlopende aard en omvang. Naast ombouw en nieuwbouw zijn service en het realiseren van gerichte oplossingen onderdeel van uw werkzaamheden.  

De bedrijfsleider heeft een coördinerende en aansturende functie naar de operationele afdelingen zoals werkvoorbereiding en montage. Klantgerichte oplossingen en klant tevredenheid staan hoog in het vaandel.
Ter ondersteuning van de directie is de bedrijfsleider bevoegd tot het nemen van besluiten van operationele aard.

De Bedrijfsleider valt organisatorisch onder de directie en rapporteert als zodanig aan de directie.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Solliciteren: mail uw cv naar info@emr.nl

(Up)
Telefoon : 0031-(0)45-523 34 32
E-mail :
EMR B.V. - Heerlen (NL)
Een Uitdagend Perspectief..
Terug naar de inhoud