Engineers voor Scrubber-Installaties op Zeeschepen - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud
Engineering en optwerp van Scrubber Installaties op Zeeschepen:


 
Achtergrond informatie:

Deze projecten hebben te maken met het reduceren van de So2, Sox en Nox uitstoot van zeeschepen.
 
Heavy-fuel wordt bij voorkeur ingezet als brandstof voor zeeschepen. Een van de eigenschappen van deze brandstof is het hoge zwavelgehalte.  Wereldwijd zijn afspraken gemaakt om de uitstoot van uitlaatgassen voor zeeschepen met 50% te verminderen. Een van de oplossingen is het wassen (scrubben) van deze gassen. Dit zijn bekende technieken die onder anderen veelal worden toegepast in de chemische en petrochemische industrie.
 
EMR BV is een ingenieursbureau en is voor een langdurig samenwerkingsverband op zoek naar ingenieurs en technici die reeds ervaring hebben met engineering en ontwerp in de maritieme sector. De engineering en ontwerp geschiedt vanuit kantoor in Nederland.
 
 
Wij zoeken onder andere:

  • Piping / Mechanical lead engineer die bereid  is om wereldwijd de situatie ter plaatse aan boord van de betreffende schepen op te nemen; eventueel met behulp van 3 d Scantechnieken.
  • Electrical & Instrumentation lead engineer die bereid  is om wereldwijd de situatie ter plaatse aan boord van de betreffende schepen op te nemen; eventueel met behulp van 3 d Scantechnieken.
  • Engineers, detail engineers en designers voor het E&I deel van de installaties.
  • Engineers, detail engineers en designers voor het Piping / Mechanical deel van de installaties.
         

Terug naar de inhoud